Легкий осінній десерт: соковиті яблука, ніжний творог та приємний аромат апельсина.
Цей повітряний і вишуканий десерт гармонійно поєднує в собі запашні яблука, кремову сирну прошарок та легкий відтінок цитрусових.
Фудексперт Світлана Левицька та авторка кулінарного блогу в Інстаграм розповіла, як можна приготувати дуже смачний пиріг із яблуками та сиром.
Багатий смак і низька калорійність перетворять пиріг на ідеальний варіант для створення осінньої атмосфери.
Перемішайте борошно з цукром і натертою олією до утворення крихкої консистенції. Для приготування сирної начинки з'єднайте всі компоненти за допомогою блендера до отримання однорідної маси.
Видаліть серцевину з яблук та натріть їх на тертці. Розкладіть інгредієнти шарами: спочатку тісто, потім яблука, далі сир, знову тісто, яблука, сир, і заверште верхнім шаром тіста.
Випікати при температурі 180 °C. Тривалість випікання варіюється в залежності від форми: для діаметра 20 см знадобиться приблизно 1,5 години.
Ви можете замінити сир на рикотту, щоб отримати більш м’яку текстуру. Якщо бажаєте, додайте 100 г олії до сирної маси, щоб зробити страву ще соковитішою. Апельсин можна замінити лимоном або додати трохи ванілі для підсилення аромату.
Останні новини України:
Ось унікальний варіант вашого тексту: "Простий та смачний рецепт пирога на йогурті від переможниці шоу 'Майстер Шеф': це справжня знахідка для любителів кулінарії!"
Замість котлет: рецепт картопляних дерунів із куркою.