Як прискорити процес дозрівання авокадо: корисні поради | Лайфхаки | FoodOboz


Чи траплялося вам купити авокадо, а повернувшись додому, виявити, що воно таке жорстке, як камінь, і не підходить для споживання? Якщо це про вас, то можете бути певні, що подібного більше не станеться.

Виявилося, що існує простий трюк, який дозволяє авокадо дозріти всього за кілька хвилин. Цей метод настільки легкий, що його зможе виконати кожен. Про цей лайфхак розповіли на YouTube-каналі DaveHax.

Виявляється, для того щоб авокадо стало м'яким і стиглим, досить використати фольгу. Обгорніть фрукт у фольгу, помістіть його у деко і поставте в розігріту до 90 градусів духовку. Через 10 хвилин дістаньте деко, викладіть авокадо в фользі на решітку і дайте йому охолонути до кімнатної температури.

Далі знімаємо фольгу та розуміємо, що перед вами дозрівший, м'який фрукт, повністю придатний до вживання. Прогрівання авокадо обережно вивільняє газ, який його оточує, і допомагає прискорити процес дозрівання. Саме так, з наукової точки зору пояснили цей процес на відео. Тепер вам більше не доведеться чекати багато днів, поки ваш авокадо пом'якшає та достигне.

На OBOZ.UA є багато рецептів з авокадо:

Related posts