Смачні та повітряні рогалики для дітей: зручно взяти з собою до школи.
Відмінним варіантом для шкільного перекусу буде повітряний дріжджовий рогалик. Для приготування опари використовуйте тепле молоко, щоб тісто добре піднялося і було зручним для формування. Ви можете додати начинку або ж залишити рогалики простими.
Ідея приготування пухких рогаликів для дітей опублікована на сторінці фудблогерки Юлії Сербан (dr.yuliia.ped) в Instagram. Ідеально до чаю або кави.
Змішати усі інгредієнти і залишити на 10 хвилин.
1. Додати до заготівлі 1,5 жовтка (трішки залишити, щоб змастити рогалики).
2. Включити пшеничне борошно. Додайте його в такій кількості, щоб тісто вийшло ніжним і, можливо, трохи прилипало до пальців.
3. Додати вершкове масло і добре вимішати.
4. Помістіть в тепле місце на одну годину.
5. Розділіть тісто на дві частини, розкачайте кожну з них і наріжте на трикутники.
6. Сформувати рогалики і залишити ще на 30 хвилин.
7. Змастити жовтком і випікати за температури 170 градусів протягом 20-30 хвилин.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитися з рецептами: