Салат з печеного болгарського перцю - як створити смачну страву - рецепти з використанням перцю | FoodOboz
З перцю вийде чудовий варіант аджики, а також різноманітні салати, соуси та закуски. Крім того, його можна запекти, зняти шкірку і приготувати смачний салат-закуску, додавши до нього сир, спеції, оцет і мед.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного салату з перцю, з цибулею, часником та гірчицею.
1. Перець помийте і виріжте серединку, розріжте навпіл, викладіть на пергамент і готуйте в духовці 30 хвилин при 200 С.
2. Викладіть на тарілку, накрийте плівкою для харчування та дайте страві охолонути до кімнатної температури. Обережно зніміть шкірку з перців, потім наріжте їх, а також подрібніть цибулю та петрушку.
3. Введіть до суміші часник, олію, оцет, гірчицю та сіль, ретельно перемішайте. Накрийте посуд і залиште маринуватися в холодильнику протягом години.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами: