Діва – паелья, Скорпіон – чилі: кулінарний символ для кожного знаку Зодіаку.
Астрологиня рекомендувала овнам салат з буряка, тоді як левам запропонувала курку в стилі тандурі.
Астролог Прісцила Ліма де Шарбоньєр з Лондона визначила страву, яка може стати символом для кожного знака Зодіаку, повідомляє bhg.com.
"Карта народження - це складний план людини, який може дати уявлення про наші уподобання в їжі. Енергії планет і знаків, найбільш значущих у вашій карті, впливають на продукти, до яких ви тяжієте, як ви харчуєтеся і відчуваєте задоволення", - зазначила астрологиня.
Представники знака Овен спонтанні, енергійні та сміливі. За словами астрологині, вони часто тяжіють до гіркої та гострої їжі, листової зелені, буряка та інших червоних овочів. Вона рекомендувала Овнам спробувати як свою особливу страву буряковий салат.
Тільці вирізняються своєю надійністю, стійкістю та водночас глибокою чутливістю. Як зазначила астрологиня, їхню енергетику можуть збалансувати вуглеводи, цитрусові фрукти та сирі продукти. Саме тому вона рекомендує італійську кухню як найкращий варіант для Тільців.
Близнюки універсальні в усьому. Вони легко пристосовуються до будь-яких життєвих обставин і так само легко знаходять спільну мову з усіма. Крім того, як пояснила астрологиня, представники цього знака тяжіють до розмаїття смаків, сендвічів, азіатської їжі і тих страв, які можна швидко приготувати.
Раки відомі своєю турботливістю та сентиментальністю серед знаків Зодіаку. Як зазначає Шарбоньєр, їхня енергія значно зростає завдяки листовим овочам і травам з солоним присмаком. Серед найкращих варіантів для них можна виділити селера, капусту, салат та шпинат. Крім того, для підтримки доброго самопочуття та задоволення, їм підійде будь-яка їжа, що приносить комфорт, а також приготована повільно.
Леви харизматичні та пристрасні. Вони часто віддають перевагу гострій їжі з додаванням цибулі, часнику, імбиру і редиски. За словами астрологині, їм чудово підійде близькосхідна або марокканська дієта.
Представники знака Діва відзначаються турботливістю та уважністю. Вони вельми цінують можливість насолоджуватися різноманітними смаками одночасно. Мікс грибів, помідорів, сиру, вареної цибулі та м'яса чудово гармонує з їхньою енергією, зазначила астролог. Крім того, ретельний і продуманий вибір страв забезпечить їм задоволення та сприятиме підтриманню доброго здоров'я.
Терези збалансовані та дипломатичні. Вони буквально жадають вишуканості, насиченості та балансу. Як зазначила Шарбоньєр, французька кухня - це природний вибір для Терезів.
Скорпіони привабливі та емоційні. Їм пасуватимуть багаті страви, сповнені смаку та змісту, які наситять їхню енергію сповна, розповіла астрологиня. Що інтенсивніші смаки, то краще для них.
Стрільці авантюрні, волелюбні та грайливі. За словами Шарбоньєр, зі Стрільцем асоціюється солодкий смак - від нецитрусових фруктів до вишуканих десертів. Особливо їхню енергію підживлюють необроблені джерела цукру та корисних жирів.
Козероги вирізняються стабільністю, витривалістю та рішучістю. Шарбоньєр підкреслила, що для підтримки енергійності їм корисно вживати продукти, багаті на клітковину, такі як бобові, огірки, ожина, малина, полуниця та насіння льону. Вони віддають перевагу традиційним західним стравам або класичній домашній кухні.
Особи, народжені під знаком Водолія, вирізняються своєю незалежністю, креативністю та відкритістю до нового. Вони віддають перевагу легким у засвоєнні стравам, які містять експериментальні та незвичні інгредієнти. За рекомендаціями астрологів, оптимальним вибором для Водоліїв стане вегетаріанська дієта, що включає прості вуглеводи, тушковані овочі та різноманітні супи.
Риби відзначаються високою інтуїцією та емпатією. Як підкреслила Шарбоньєр, відмінним вибором для них можуть стати середземноморська дієта або японська кухня. Використання оливкової олії, свіжих овочів, салатів і морепродуктів сприятиме їхньому добробуту, зазначила астрологиня.