Як з маленької кількості фаршу приготувати велику кількість котлет: секрети смачних та економних рецептів - Hochu.ua


Смачні котлети для багатьох улюблена страва. Ми розповідали, у чому замочити хліб для кращого смаку та соковитості. Тепер поділимось простими лайфхаками, які з невеликої кількості фаршу допоможуть приготувати гору смачних котлет.

Прагнення приготувати смачні страви, не витрачаючи при цьому надмірно, цілком виправдане. У співпраці з Pixelinform розглянемо, які інгредієнти можна використовувати, щоб зберегти високу якість вашої кулінарії.

Цей простий і доступний продукт творить чудеса. Додавши манку до фаршу, ви отримаєте пишніші та соковитіші котлети. Манка допоможе зв'язати всі інгредієнти і додасть страві ніжності.

Не варто недооцінювати роль хліба в котлетах. Розмочений у молоці або воді хліб зробить фарш більш соковитим і повітряним. Головне - не перестаратися, щоб котлети не втратили свою форму.

Овочі не лише підкреслять смакові якості котлет, але й сприятимуть економії. Втертий кабачок або картопля зроблять їх більш соковитими, а дрібно нарізана цибуля додасть трохи пікантності. Очищений помідор забезпечить страві насичений смак і вологість.

Таким чином, можна приготувати смачні та поживні страви, не витрачаючи при цьому значні кошти. Ми також ділилися секретом, який робить картопляне пюре, завдяки голландським кулінарам, значно смачнішим.

Related posts