Тірамісу вівсянка: приготуйте з вечора для смачного сніданку!
Багато людей обирають вівсянку для сніданку. Дехто готує її на молочній основі, інші ж віддають перевагу воді. Деякі додають родзинки й мед, інші - банани та груші, а хтось навіть включає свіжу зелень. Справді, про смаки не сперечаються.
А чи пробували ви колись вівсянку зі смаком тірамісу? Якщо ні, то приготуйте її найближчим часом. Зробити це нескладно. А задоволення отримаєте, як у ресторані. Можливо, такий сніданок захочете приготувати не раз.
Кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова поділилася своїм рецептом смачних ласощів.
— Це дуже смачно і поживно, — ділиться Елла Іванова. — І, безумовно, оригінально. Вечором приготуйте, а вранці вже матимете готовий сніданок.
Овсянка з ароматом тірамісу
Рецепт на одну serving.
Змішайте всі компоненти разом і залиште їх на деякий час.
Змішайте 50 г сметани або йогурту з чайною ложкою меду. Нанесіть цю суміш, як крем, на вівсянку. Накрийте її плівкою і залиште в холодильнику на ніч. Вранці додайте чайну ложку какао для прикраси.
Нещодавно Лілія Цвіт презентувала свій рецепт пухких булочок з корицею, які вражають своєю ніжністю, немов легкі хмаринки.
Приготуйте надзвичайно апетитну гарбузову кашу, використовуючи давній рецепт.