Соковита курка по-Цезарівськи: як приготувати апетитну вечерю з хрусткою курячою грудкою та ароматним соусом.


Курочка Цезар - це ніжне куряче м'ясо в хрусткій паніровці, яке супроводжується свіжим салатом айсберг і пікантним соусом.

Фудекспертка Світлана Левицька, яка також веде кулінарний блог в Інстаграм, поділилася секретами приготування надзвичайно ніжного і смачного курятини.

Ідеальна страва для фанатів традиційних смаків з оригінальним акцентом може бути приготована в будь-який сезон.

Куряче філе розріжте вздовж волокон, не доходячи до кінця, щоб вийшла "кишеня". Злегка відбийте м'ясо, щоб воно стало тоншим. Посоліть, поперчіть, додайте улюблені спеції до смаку.

Обваляйте курку спочатку в муці, потім у збитому яйці, і в кінці - в панірувальних сухарях. Виконайте цю послідовність для кращого результату.

Розігрійте олію на помірному вогні і підсмажте філе до утворення апетитної золотистої скоринки з обох сторін. М'ясо повинно залишитися ніжним всередині та хрустким зовні.

У мисці змішайте жовток із гірчицею. Додайте подрібнені анчоуси та часник, потім влийте лимонний сік та вустерський соус. Поступово вводьте олію, збиваючи суміш до однорідності. Додайте тертий пармезан і перемішайте.

Розмістіть обсмажене куряче філе на тарілці, а зверху розкладіть листя салату айсберг та полийте його соусом. Прикрасьте страву скибочками пармезану.

Ось оригінальний рецепт смачного йогуртового пирога від переможниці "Мастер Шеф": приготування займає мінімум часу, а результат вас приємно здивує!

Замість котлет: рецепт картопляних дерунів із куркою.

Related posts