Риба та м'ясо сяють новими відтінками смаку завдяки соусу 'Чімічурі' - Радіо Максимум
Перший день осені: красиві привітання у картинках, які сподобаються кожному
Якщо ви прихильник рибних чи м'ясних делікатесів, то без сумніву, вам слід спробувати цей соус. "Чімічурі" - це неймовірне доповнення, яке відкриє нові грані смаку ваших улюблених страв.
Шеф-кухар Олександр Городник розкрив свій рецепт соусу "Чімічурі". На своєму інстаграм-акаунті він опублікував відео з покроковим приготуванням цієї страви.
Це цікаво: Сезонна страва - готуємо запечену пряну кукурудзу за рецептом Ектора Хіменеса-Браво
Рецепт соусу "Чімічурі"
Як приготувати соус "Чімічурі": дивіться відеоінструкцію
Метод приготування:
Читайте також: Закриваємо літо у банку - готуємо лечо разом з Ольгою Рябенко
Приготуйте цей соус, щоб подарувати нові барви улюбленим стравам. Гарантуємо, вам сподобається!