Легко, смачно і економно: забудьте про покупні намазки для бутербродів – приготуйтесь до рецепта за 10 хвилин!


Бутербродні пасти/Зображення: ukr.media

Цей товар завжди виготовляється розумними виробниками у невеличких упаковках об'ємом від 100 до 150 г, і на перший погляд ціни виглядають досить прийнятними. Проте ми з вами добре усвідомлюємо, що це лише ілюзія.

Визнати це неважко: ціни височезні, а на родину виходить зовсім мало. Кожному по одному бутерброду з намазкою, і ось вже й закінчилася вся паста. (А про консерванти та смакові добавки краще й не згадувати).

Тож я вирішила приготувати щось схоже вдома. Ознайомившись з інгредієнтами на етикетці, я почала свої кулінарні експерименти. Після кількох спроб ми обрали найсмачніший рецепт, який тепер хочу поділитися з вами. Давайте приготуємо його разом!

Приготування займає всього 10 хвилин, а інгредієнти зовсім прості. Буду щаслива, якщо ви відразу ж спробуєте це зробити. Обіцяю, результат вас порадує!

Приготування основного крему

На початку ми створимо основну кремову пасту, а потім урізноманітнимо її трьома різними смаками.

Візьміть 100 грамів молока і налийте його в блендер. Потім додайте 200 мл олії і скористайтеся занурювальним блендером, щоб все ретельно змішати до отримання однорідної емульсії.

1. Слід занурити ніж у суміш до дна і обережно піднімати його в міру загусання.

2. Щоб отримати більш густу та кремоподібну консистенцію, можна збільшити обсяг олії в суміші.

Додаємо дрібно нарізану зелень. Кріп підходить ідеально, але це далеко не єдиний варіант: до різних наповнювачів можна додавати до смаку кінзу, розмарин, петрушку.

Альтернативні заповнювачі

Розкладаємо пасту в три банки. У одну з них додаємо одну дрібно нарізану мисливську ковбаску. Смак ковбаси чудово гармоніює з дрібно подрібненим в'яленим помідором і щіпкою сушеного часнику.

У другій баночці в моєму морозильнику виявилося приблизно 10 заморожених варених креветок та одна крабова паличка.

Для третьої я поклала слабосолену сьомгу -- буквально столову ложку.

Можна залишити наповнювачі просто дрібно нарізаними. Але насправді, виходить смачніше їх перебити занурювальним блендером з пастою до більш однорідного стану. Смачного!

Related posts