Овочі можуть стати основою для смачного десерту: спробуйте приготувати морквяний торт з йогуртом та горіхами!


Смачні десерти та випічку можна приготувати без олії, яєць та цукру. Саме в цьому перевага морквяного торта, який підходить навіть для тих, хто дотримується дієти.

Не можна недооцінювати користь моркви, а в поєднанні з фініками, волоськими горіхами та іншими компонентами її поживні властивості зростають у кілька разів. Крім того, цей рецепт є легким і дієтичним, без додавання цукру та шкідливих інгредієнтів.

Очищаємо моркву. Натираємо її на тертці з дрібними отворами. Віджимаємо моркву від зайвої вологи. Поміщаємо її у глибоку ємність.

Подрібнюємо волоські горіхи до стану дрібної крихти, використовуючи блендер. Замочуємо фініки на 10 хвилин у теплій воді. Видаляємо кісточки. Викладаємо фініки у чашу блендера до горіхів. Перебиваємо до однорідної маси.

Горіхово-фінікову кашку додаємо до натертої моркви. Всипаємо кокосову стружку та мелену корицю. Додаємо імбирний порошок та мускатний горіх. Перемішуємо усі інгредієнти. Потім перебиваємо їх занурювальним блендером до однорідності.

Приготуємо крем. У великій мисці об'єднуємо густий йогурт, рисове борошно та підсолоджувач. Ретельно змішуємо всі компоненти до однорідної маси.

Готуємо торт. На тарілку укладаємо перший шар морквяної суміші, створюючи круглий корж. Покриваємо його кремом.

Складаємо торт, чергуючи шари один за одним. Зверху наносимо крем і ставимо в холодильник на півгодини.

Нагадаємо, що тепер ви завжди будете готувати самостійно, а не купувати готове: чудовий рецепт маринаду для оселедця, який справить враження на всіх.

Раніше ми інформували вас про те, що приготування випічки стало набагато легшим: ось надзвичайно простий, але вишуканий торт зі сметанним кремом, рецепт якого ви знайдете нижче.

Related posts