Оладки залишаться пишними і не впадуть після смаження, якщо правильно ввести соду в тісто.


Щоб оладки вийшли легкими, як пухнасті хмаринки, важливо правильно підготувати тісто.

Якщо ви не знаєте, як приготувати повітряні оладки, не варто панікувати – досвідчені кулінари готові поділитися своїми хитрощами. Ключ до успіху криється у правильній технології приготування тіста. Якщо дотримуватися певної послідовності при змішуванні інгредієнтів, ваше тісто не осідатиме під час смаження. В результаті оладки вийдуть легкими, мов хмари. У цій статті, спираючись на матеріали ProstoWay, розкриємо секрети приготування тіста для оладок, щоб вони завжди виходили пишними.

Для приготування тіста треба взяти такі складники:

Спосіб приготування. На оладки треба брати кефір кімнатної температури, не можна замішувати тісто на холодному. Якщо ви взяли його з холодильника, можна трохи підігріти. Насипте у миску кефір, вбийте яйце, додайте цукру, солі й соди, все ретельно перемішайте. Варто пам'ятати, що соду треба додавати не до борошна, а в саме тісто, це принципово, оладки не опадатимуть після смаження. Консистенція тіста має бути густою, тоді оладки вийдуть ніжними та пухкими, неначе хмаринки.

Читайте також:

Що слід внести в пісок для тривалого зберігання моркви, щоб вона залишалася твердою до весни?

Три кроки, щоб раз і назавжди позбутися харчової молі: дуже прості і ефективні

Related posts