Рецепт майонезу з авокадо: як приготувати смачну намазку з цього чудового фрукта | FoodOboz
Гуакамоле є класичним соусом мексиканської кулінарії, основним інгредієнтом якого є авокадо. Його популярність розрослася до світових масштабів, і хоча багато хто з нас полюбляє цей смак, деяким він вже набрид. Це спонукало людей шукати нові способи приготування соусу з авокадо, прагнучи додати різноманіття у своє меню.
Ось, наприклад, користувачка з ніком Easy_recipes9680 в TikTok опублікувала рецепт приготування майонезу з авокадо. Він готується за лічені хвилини і може зберігатись протягом двох місяців. Ну чим не чудова альтернатива гуакамоле?
1. Велику стиглу авокадо ділимо навпіл та видаляємо кісточку. Потім нарізаємо його на менші шматочки, щоб зручно було помістити в блендер.
2. У глибоку ємність вичавлюємо сік з лайму.
3. Відварюємо яйця до повної готовності, очищаємо їх і нарізаємо на шматочки будь-якого розміру.
4. У блендер поміщаємо всі компоненти. Потім вливаємо оливкову олію, додаємо сіль, перець і мускатний горіх.
5. Подрібнюємо до отримання однорідної маси, потім вливаємо сік лайму і ще раз ретельно все перемішуємо.
На OBOZ.UA є й інші рецепти із використанням авокадо: