Курячі відбивні: як смачно їх приготувати - рецепти з філе та варіанти кляру | Кулінарні новини | FoodOboz
Курячі відбивні – це відмінний варіант замість традиційних котлет. Щоб вони вийшли ніжними та соковитими, важливо ретельно відбити м'ясо, приправити його спеціями та дати можливість трохи промаринуватися.
Редакція FoodOboz пропонує вам приготувати неймовірно смачні, ніжні та соковиті курячі відбивні в апетитному клярі.
1. Наріжте філе, відбийте його через плівку, посипте сіллю та спеціями.
Змішайте яйця з сіллю, соєвим соусом, подрібненим часником, водою та крохмалем.
3. Занурте шматочки м'яса в кляр і підсмажте відбивні до золотистої скоринки.
На OBOZ.UA ви також знайдете різноманітні рецепти для ознайомлення: